Direkt till innehållet

Tandsköterska sökes till Folktandvården Veddige

Ort: Veddige

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-06-20

Sista ansökningsdag: 2022-07-15

Sök tjänsten

Söker du ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter? Är du positiv, flexibel och vill vara med i vårt glada gäng? Välkommen med din ansökan till oss på Folktandvården Veddige!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu efter tandsköterska med stort engagemang och intresse för att arbeta i teamtandvård med barn och vuxna. Hos oss blir du blir delaktig i alla arbetsuppgifter på kliniken som undersökningspass, profylax, reception och sterilarbete. Vi arbetar ständigt med förbättringar på kliniken för delaktighet och god arbetsmiljö. Stödtjänstgöring på annan folktandvårdsklinik kan förekomma vid behov och under begränsad tid.

Om arbetsplatsen

Folktandvården Veddige är en mindre klinik som ligger centralt i samhället med närhet till vårdcentral och skolor i Varbergs kommun. Med bil nås kliniken på under en timme från t.ex. Göteborg eller Halmstad och det finns pendlingsmöjligheter med kollektivtrafik från Varberg. Kliniken har fem behandlingsrum och personalen består av två tandläkare, en tandhygienist och fem tandsköterskor. Vi har ett nära samarbete med folktandvården i Bua och har gemensam verksamhetschef.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har godkänd svensk tandsköterskeexamen. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Vi arbetar i journalsystemet VAS så vana att arbeta i digitala miljöer är meriterande. Du kommer att arbeta i olika team och med varierande arbetsuppgifter så vi söker dig som är öppen och nyfiken på nya arbetssätt, har lätt för att samarbeta och ta ett eget ansvar för arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Veddige
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/902
Kontakt Gunilla Nyström, Verksamhetschef, 076-6965242
Facklig företrädare Elinor Adgård Luoto, Vision, 035-134465,Elinor.Adgard-Luoto@regionhalland.se
Publicerat 2022-06-20
Sista ansökningsdag 2022-07-15

Sök tjänsten