Direkt till innehållet

Timanställd undersköterska sökes till Kvinnohälsovården, södra Halland

Ort: Halmstad, Laholm, Hylte

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader, Timanställning vid behov

Publicerad: 2022-06-22

Sista ansökningsdag: 2022-07-28

Sök tjänsten

Om arbetet

Vi har behov av timanställda undersköterskor till hösten till Kvinnohälsovården Hstd, Laholm, Hylte.

Som undersköterska på mottagningen arbetar du med venprovtagning, läkarmottagning, reception, blodtrycksmottagning samt andra arbetsuppgifter som undersköterska på mottagning. Det kan även ingå andra arbetsuppgifter som uppackning av förråd, tvätt och liknande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är färdigutbildad undersköterska eller är sjuksköterskestudent med avklarad termin 3. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på mottagning men det är inget krav. Du behöver ha erfarenhet av venprovtagningar.

Vi ser att du är positiv, flexibel och vill ge våra patienter bästa service. Du har ett stort intresse av att arbeta med gravida. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har en väl utvecklad samarbetsförmåga, men du har även en god förmåga att arbeta självständigt.

För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter/kunder och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag. 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Timanställning vid behov
Ort Halmstad, Laholm, Hylte
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/910
Kontakt Majken Brandt Nielsen, 0766985942
Facklig företrädare Therese Kruse, Kommunal, 035-146071
Publicerat 2022-06-22
Sista ansökningsdag 2022-07-28

Sök tjänsten