Direkt till innehållet

Psykolog sökes till Vårdcentralen Kungsbacka

Ort: Kungsbacka

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-06-30

Sista ansökningsdag: 2022-08-31

Sök tjänsten

Om arbetet

Nu har vi möjligheten att erbjuda en tjänst hos oss och ser med stor glädje fram emot att möta dig. Vårdcentralen Kungsbacka genomgår en omorganisation och vi går emot ett arbetssätt som passar för vårt uppdrag i första linjens vård. Vi har infört integrerad beteendehälsa (IBH), iKBT och planerar för förbättrade flöden för våra kroniskt sjuka patienter. 

Vilka är vi? Jo vi har knappt 13 700 listade patienter och ett arbetslag som många trivs i. Det är en god laganda och sällan långt till skratt. I vår verksamhet ska patienten få erfara våra mål:

  • Hos oss är du alltid välkommen.
  • Tillsammans hjälper vi dig till ett friskare liv.  
  • Att välja oss ska vara enkelt.

Med dessa mål för ögonen formar vi framtidens vård tillsammans för våra listade patienter.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som är legitimerad psykolog. Vi önskar att du vill vara med och bygga framtiden med oss och att du vill ge vidare av den erfarenhet och kunskap som du har till våra patienter och arbetskamrater. Om du har erfarenhet av primärvårdsarbete kan det vara en fördel, men framför allt är det din personlighet och ditt driv som är avgörande i rekryteringen. Vi behöver någon som vill vara med i utvecklingsarbetet, som tycker det är roligt att bygga upp en ny organisationsstruktur.

Du har patienten i fokus och är bekväm med att arbeta både självständigt och i team. Du är noggrann i ditt arbete och har förmåga till flexibilitet. Viktigt är också att du bidrar till en god stämning i arbetsgruppen och har ett gott professionellt bemötande gentemot dina kollegor och patienterna. Vi ser även att du har en positiv inställning till utvecklingsarbete samtidigt som du är trygg och självständig i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/915
Kontakt Teresa Da Silva, Avdelningschef, 035-134800,0761-130250 Emma Krantz, Verksamhetschef, 072-8539269
Facklig företrädare Angelica Spaak, Psykologförbundet , 0340-482197
Publicerat 2022-06-30
Sista ansökningsdag 2022-08-31

Sök tjänsten