Direkt till innehållet

Leg. fysioterapeut/sjukgymnast sökes till Vårdcentralen i Åsa

Ort: Åsa

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-06-27

Sista ansökningsdag: 2022-07-31

Sök tjänsten

Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast som vill bidra med sin kunskap och kompetens till vårt team. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Uppdraget innebär att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna fysioterapeutiska insatser, ge konsultation samt hålla i gruppverksamhet. I arbetsuppgifterna ingår även att göra en första bedömning vad gäller patienter med besvär från rörelse-stödjeorganen. Du är en självklar och viktig del i vårt multimodala team där du arbetar tillsammans med fysioterapeutkollega, arbetsterapeut och övriga medarbetare på vårdcentralen.

Som fysioterapeut ingår du i Rehabteamet. Där ingår professioner som rehabkoordinator, läkare, kurator, sjukgymnast och det psykosociala teamet.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Åsa är belägen mitt i en växande ort, med havet som närmsta granne. Det finns goda möjligheter till pendling tack vare Åsa station. Åsa är en inflyttningsort och idag har vi nästan 10 000 listade patienter. Vi har ett komplett allmänmedicinskt utbud och ett välfungerande rehabteam. På vårdcentralen finns, förutom läkar- och distriktssköterskemottagning, även BVC och en välutrustad avdelning för arbetsterapi och fysioterapi. 

Vi på vårdcentralen arbetar aktivt tillsammans med ständigt förbättringsarbete och delaktighet. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära teamarbete mellan alla yrkesgrupper, för att på bästa sätt hjälpa våra patienter, skapa god arbetsglädje och vara nytänkande i det vi företar oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och vi ser gärna att du har några års erfarenhet. Som person arbetar du självständigt och strukturerat och tar gärna initiativ i olika sammanhang. Du har ett flexibelt arbetssätt samt en god förmåga att samarbeta med andra. Du är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande gentemot andra människor och anpassar arbetet efter varje individs förutsättningar. Goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift, förutsätts, likaså goda datorkunskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Åsa
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/925
Kontakt Therese Theander, Verksamhetschef VC Åsa, 076-6106987
Facklig företrädare Anna Franzén, SACO, 0300-569259
Publicerat 2022-06-27
Sista ansökningsdag 2022-07-31

Sök tjänsten