Direkt till innehållet

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi Varberg

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-06-30

Sista ansökningsdag: 2022-07-15

Sök tjänsten

Arbetsuppgifter

I Varberg bedrivs en högteknologisk verksamhet i ständig förändring och inom Klinisk kemi finns ett stort analysutbud med sektioner för allmän/immunokemi, hematologi, koagulation, provinlämning och provtagning. Vi samarbetar med mikrobiologen i Halmstad och utför vissa PCR-analyser och inkuberar blododlingar. Vi bereder även läkemedel. På blodcentralen arbetar vi med tappning och serologiska analyser. Vi har en blodtappningsfilial på vårdcentralen i Falkenberg. Arbetstiden är varierande och innebär dag, kväll och helg. Vi arbetar på 8 veckors schema med arbete var 4:de helg.

Om arbetsplatsen

Klinisk kemi Halland ingår i Medicinsk diagnostik Halland. Vi har verksamhet vid sjukhusen i Halmstad, Varberg och Kungsbacka samt i Falkenberg. Vi är cirka 150 medarbetare, den största personalkategorin är biomedicinska analytiker men du kommer även att ha undersköterskor, medicinska sekreterare, sjukhuskemister och läkare som arbetskamrater.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker alternativt blir färdig biomedicinsk analytiker till sommaren. Erfarenhet av Klinisk kemi och transfusionsmedicin är meriterande. Arbetet hos oss innebär att du kommer att arbeta självständigt men också vara en del av ett team. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är kvalitetsmedveten och därmed bidrar till verksamhetens utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/950
Kontakt Eva Alm, 0340-481421,076-7195579
Facklig företrädare Ann-Marie Bergdahl, Vårdförbundet, VF, 035-131828
Publicerat 2022-06-30
Sista ansökningsdag 2022-07-15

Sök tjänsten