Direkt till innehållet

Tandhygienist sökes till Folktandvården Bua

Ort: Bua

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-07-05

Sista ansökningsdag: 2022-08-15

Sök tjänsten

Söker du ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter? Vill du bli en viktig teamkollega i vårt glada gäng? Välkommen med din ansökan till oss på Folktandvården Bua!

Om arbetet

Vi söker nu en ny tandhygienistkollega som vill arbeta hos oss med både barn- och vuxenpatienter. Du arbetar inom tandhygienistens olika ansvarsområde och kommer att ha en ledande roll i teamet för kariesprevention och delaktighet i undersökningspass. Du har ett nära samarbete med kollegor på kliniken men även med kollegor på grannklinikerna.

Vi arbetar med ständigt förbättringsarbete och erbjuder ett roligt och utvecklande arbete för att uppnå våra mål.

Om arbetsplatsen

Folktandvården Bua är en liten klinik som ligger centralt i samhället och delar lokaler med vårdcentralen. Kliniken har ett nära samarbete med Folktandvården Kolla med gemensam verksamhetschef och kliniksamordnare. Personalen består av två tandläkare, en tandhygienist och fyra tandsköterskor. Kliniken är belägen norr om Varberg så det finns pendlingsmöjligheter med kollektivtrafik.

Om dig

Du som söker tjänsten är legitimerad tandhygienist. Vi välkomnar både nyexaminerade och tandhygienister med erfarenhet att söka tjänsten. Handledning och internutbildning sker inom Region Halland.

Du behöver ha goda kunskaper och vana att arbeta i digitala miljöer som journalsystem och digital röntgen och skall behärska svenska språket i tal och skrift. Förutom god odontologisk kompetens och noggrannhet ser vi att du är engagerad, lösningsorienterad och vill bli delaktig i vår goda arbetsgemenskap. Du skall trivas i en liten personalgrupp och ha lätt för att samarbeta i teamtandvård. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att påbörjas efter sista ansökningsdag.

 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.  

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bua
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/974
Kontakt Gunilla Nyström, Verksamhetschef, 0340-482380
Facklig företrädare Birgitta Kollar, SRAT, 0729-850324,035-134057
Publicerat 2022-07-05
Sista ansökningsdag 2022-08-15

Sök tjänsten