Direkt till innehållet

Undersköterskor till kardiologin, avdelning 5C/HIA

Ort: Varberg

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader, 75% Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.

Publicerad: 2022-07-14

Sista ansökningsdag: 2022-08-14

Sök tjänsten

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på vår kardiologiska vårdavdelning där du kommer arbeta med omvårdnadsarbete och provtagning, in-och utskrivning av patienter i telemetrisystemet och EKG-tagning. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter att bredda din kompetens inom flera områden. Som medarbetare hos oss blir du delaktig i vårt team med hög kompetens och god gemenskap.

På avdelning 5C/HIA arbetar vi tillsammans för att nå våra uppsatta mål. Detta är en chans för dig som vill bli en del av avdelningens yrkesstolta team av medarbetare.

Veckoarbetstidsmått är 37 timmar. Tjänsten innebär dag/kväll samt helgtjänstgöring och är vikariat på 6 månader med chans till förlängning.

Om arbetsplatsen

Avdelning 5C är en kardiologisk vårdavdelning med 25 vårdplatser, varav 4 HIA-platser. I dagsläget har vi möjlighet att övervaka 21 patienter i arytmiövervakning och 4 patienter i ischemiövervakning.

Patienterna kommer huvudsakligen från akutmottagningen men vi har även planerade inläggningar från hjärtmottagningen samt övertag från andra sjukhus. Vanligt förekommande diagnoser hos patienterna på avdelningen är hjärt- och kärlrelaterade sjukdomar. På avdelningen förekommer postoperativ vård efter kranskärls-, klaffoperationer, pacemaker och ICDinläggningar.

Det finns ett vårdnära serviceteam (VNS) knutet till oss som sköter omvårdnaden av avdelningen, vilket innebär att vi kan koncentrera oss på det vi är bäst på – patienterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med stort intresse för kardiologi. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som undersköterska inom kardiologisk vård. Kurs inom akutsjukvård är meriterande.

Du ska kunna arbeta självständigt samt i grupp. Egenskaper som noggrannhet, flexibilitet och samarbetsförmåga uppskattas. Vi värdesätter också att du har ett positivt arbetssätt, en utpräglad servicekänsla och ett gott medarbetarskap. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 75% Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1008
Kontakt Andrea Kerwin, Avdelningschef, 076-8081995
Facklig företrädare Zekiye Surer, Kommunal, 0340-481018
Publicerat 2022-07-14
Sista ansökningsdag 2022-08-14

Sök tjänsten