Direkt till innehållet

Biomedicinska analytiker, semestervikariat sommaren 2023, Halmstad

Ort: Halmstad

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning, 100%

Publicerad: 2023-01-16

Sista ansökningsdag: 2023-03-01

Sök tjänsten

Om arbetet

Till sommaren 2023 söker vi vikarierande biomedicinska analytiker till Hallands sjukhus laboratorier, med placering i Halmstad. Vi söker semestervikarier inom:

Klinisk kemi
Vid avdelningen för klinisk kemi i Halmstad finns ett stort analysutbud med sektioner för provinlämning, allmän/immunkemi, hematologi, koagulation, protein/allergi, specialkemi, molekylärbiologi och provtagning

Transfusionsmedicin/Blodcentralen
Vid avdelningen för transfusionsmedicin arbetar vi med givarrekrytering, blodgivning, komponentframställning samt blodgruppsserologiska analyser och undersökningar.

Klinisk mikrobiologi
Mikrobiologen är uppdelad i fyra sektioner; bakteriologisk odling, molekylärbiologi, serologi/immunologi och substrattillverkning. Vi analyserar prover från hela Halland.

Klinisk patologi och cytologi
arbetar med sedvanlig cellmorfologi och cytodiagnostik. Vi arbetar med kontinuerlig utveckling av framtidens metoder inom immunhisto-cytokemi och molekylärbiologi.

Våra verksamheter inom Medicinsk diagnostik är ständigt under utveckling, vilket gör det både intressant och utmanande att arbeta hos oss.

Om arbetsplatsen

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Området Medicinsk diagnostik består av Röntgen, Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Klinisk mikrobiologi och vårdhygien och Klinisk patologi och cytologi. Vi har verksamhet vid Hallands sjukhus i Halmstad, Varberg, Kungsbacka och Falkenberg.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker och vill arbeta hos oss under sommaren 2023. Du som är under pågående utbildning till biomedicinsk analytiker har möjlighet att söka som laboratorieassistent alternativt laboratoriebiträde. Vänligen ange om du söker som biomedicinsk analytiker eller laboratorieassistent/laboratoriebiträde. Arbetet hos oss innebär att du kommer att arbeta självständigt men också vara en del av ett team. Det är därför viktigt att du har god samarbetsförmåga och att du är kvalitetsmedveten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Kontaktpersoner:

Monica Pehrsson, avdelningschef, Klinisk kemi 035-13 15 72

Nina Gillemo Andersson, avdelningschef, Klinisk kemi 035-13 18 06

Carina Johansson, avdelningschef, Transfusionsmed 035-13 18 19

Jennie Malm, avdelningschef, Mikrobiologi 035-13 18 42

Sara Runestam, avdelningschef Patologi 035-13 18 90

Sofia Axelsson, avdelningschef Patologi 035- 13 18 68

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/36
Facklig företrädare För uppgift till facklig företrädare, kontakta HR, 0766-967357
Publicerat 2023-01-16
Sista ansökningsdag 2023-03-01

Sök tjänsten