Direkt till innehållet

Medicinsk sekreterare sökes till mag- och tarmmottagningen

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-08-18

Sista ansökningsdag: 2022-09-16

Sök tjänsten

Vid Mag- och tarmmottagningen Hallands sjukhus Halmstad arbetar cirka 15 medarbetare. Till vår mottagning kommer patienter som lider av kroniska medicinska sjukdomar i mage, tarm och lever. Vår huvudsakliga verksamhet består av planerade mottagningsbesök och vi arbetar i team bestående av specialistläkare, ST-läkare, sjuksköterskor och medicinska sekreterare.

Nu söker vi en medicinsk sekreterare till Vårdadministration med placering på mottagningen.

Om arbetet

Arbetsuppgifterna inom vårdadministration är varierande och innebär ofta kontakt och samarbete med andra yrkesgrupper samt med våra patienter. Inom vårdadministration ansvarar vi för vårddokumentation, patientadministrativa registreringar, diagnos- och åtgärdsregistrering, telefonservice samt många andra utmanande och stimulerande arbetsuppgifter.

Vill du veta mer eller har du frågor så får du gärna kontakta oss för mer information.

Om arbetsplatsen

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Om dig

Vi söker dig som har utbildning i vårdadministration för medicinsk sekreterare och har ett stort intresse för utveckling.

Du har goda kunskaper i svenska språket samt goda IT-kunskaper. Erfarenhet av Region Hallands IT-system VAS är önskvärt. Några års erfarenhet som medicinsk sekreterare är meriterande. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vi värdesätter god samarbets- och initiativförmåga, samt att du kan arbeta både självständigt och i team. I arbetet är det viktigt med ett gott bemötande gentemot patienter, anhöriga samt medarbetare. Du är som person flexibel, noggrann och kan arbeta vid uppkomna pressade situationer. 

Varmt välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1034
Kontakt Marianne Johansson, avdelningschef, 0766-975103
Facklig företrädare Anna Johansson, Vision, 031-2416479
Publicerat 2022-08-18
Sista ansökningsdag 2022-09-16

Sök tjänsten