Direkt till innehållet

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Vårdcentralen Hylte

Ort: Hylte

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-08-17

Sista ansökningsdag: 2022-09-11

Sök tjänsten

Nu söker vi en fysioterapeut/sjukgymnast som vill bidra med sin kunskap och kompetens till vårt team! Välkommen till oss!

Om arbetet

Arbetet består huvudsakligen av polikliniskt arbete, där du självständigt arbetar med bedömningar och behandling av olika smärttillstånd, rehabilitering efter ortopediska operationer. Vi har också gruppverksamheter såsom artrosskola och sömnskola. Som fysioterapeut på vårdcentral arbetar du i ett nära samarbete med övriga vårdgivare på vårdcentralen och i rehabteam.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Hylte är en trivsam och väletablerad vårdcentral med verksamheter i Hyltebruk, Torup och Unnaryd. För närvarande har drygt 10 000 patienter valt att lista sig hos oss. Arbetsplatsen ligger centralt i Hyltebruk och är lätt att nå via allmänna kommunikationer och med bil. Vi arbetar med patienten i fokus, med respekt för individen och har ett bra samarbete mellan professionerna. 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete inom primärvård och gärna vidareutbildning inom Basal Kroppskännedom, McKenzie, Funktionell Manuell Terapi eller liknande. Du är van vid att arbeta såväl självständigt som i team. Du bidrar med flexibilitet, ansvarstagande och gott humör på din arbetsplats.

För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hylte
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1095
Kontakt Maria Wahlström, Verksamhetschef, 070-356 36 61
Facklig företrädare Anna Franzén, Saco, 0300-56 92 59
Publicerat 2022-08-17
Sista ansökningsdag 2022-09-11

Sök tjänsten