Direkt till innehållet

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi och transfusionsmedicin

Ort: Falkenberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-08-18

Sista ansökningsdag: 2022-09-11

Sök tjänsten

Vill du vara med och skapa bästa möjliga diagnostik för våra patienter? Välkommen till ett trevligt team som månar om kvalité i såväl process som i samarbete. 

Om arbetet

Vi bedriver en verksamhet i ständig utveckling, i moderna och ändamålsenliga lokaler. Klinisk kemi i Falkenberg är en mindre enhet där 5–6 personer arbetar måndag-fredag och som organisatoriskt tillhör Klinisk kemi i Halmstad. På laboratoriet finns instrument för koagulation, hematologi samt patientnära analyser. På laboratoriet finns också arbetsuppgifter kopplade till provtagning och logistik i samband med transport av prover.

Laboratoriet finns geografiskt i samma byggnad som Specialistvården i Falkenberg.

Vår stora personalkategori är biomedicinska analytiker men du kommer även att ha undersköterskor som arbetskamrater. Vi har en mycket bra sammanhållning i personalgruppen och ser fram emot att få en ny kollega. Vi har återkommande sommarvikarier och detta ser vi som ett gott betyg. Inom Medicinsk diagnostik finns ett bra samarbete inom och över specialitetsgränserna, allt för att våra patienter ska få bästa möjliga diagnostik och för att skapa flödeseffektiva processer.

Du kommer arbeta flexibelt hos oss med flertalet olika arbetsuppgifter där blodprovstagning (venös och kapillär) ingår. Vi tillämpar arbetsrotation baserat på kunskapsnivå och intresse. Erfarenhet av kvalitetsarbete och ackreditering är meriterande. Det finns möjligheter till att få områdesansvar för kvalitetsfrågor i tjänsten.

Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Om arbetsplatsen

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar ca 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision Bästa livsplatsen verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Klinisk kemi Halland ingår i Medicinsk diagnostik Halland. Vi har verksamhet vid sjukhusen i Halmstad, Varberg och Kungsbacka samt i Falkenberg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med högskoleexamen i biomedicinsk laboratorievetenskap eller tidigare utbildning till laboratorieassistent. Arbetet hos oss innebär att du kommer att arbeta självständigt men också vara del av ett team. Vi ser att du som söker har god samarbetsförmåga, är strukturerad, kvalitetsmedveten och därmed förmår att bidra till verksamhetens utveckling enligt LEAN-principerna. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1097
Kontakt Nina Gillemo-Andersson, Avdelningschef, 035–131806
Facklig företrädare För kontakt med facklig kontakta HR Cecilia, 076-6967357
Publicerat 2022-08-18
Sista ansökningsdag 2022-09-11

Sök tjänsten