Direkt till innehållet

Utbildningsanställning för studier till barnmorska

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-08-18

Sista ansökningsdag: 2022-09-22

Sök tjänsten

Läs en specialistutbildning och studera med lön!

Region Halland söker dig som idag arbetar som sjuksköterska och vill utvecklas genom att vidareutbilda dig till barnmorska.

Kvinnokliniken i Halland har två förlossningsavdelningar, en i Varberg och en i Halmstad med totalt över 4 000 förlossningar per år. Gynekologisk öppen- och slutenvårdsverksamhet finns på båda orterna. Vi arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Våra barnmorskor erbjuds en förmånlig arbetstidsmodell med 34 h arbetsvecka under perioden september till maj, och 38,25 h/vecka juni till augusti, vid heltidsarbete. Vid rotation dag/natt är veckoarbetstiden 34 h/vecka året om och vid enbart nattarbete arbetar man 32 h/vecka året om.

Vi har ett arbetsklimat där vi värdesätter olika typer av kompetenser och ser en styrka i våra olikheter. Vi är ett härligt gäng med barnmorskor med bred kompetens. Vi arbetar löpande med att skapa förutsättningar för en hållbar arbetsmiljö.

Utbildningsanställning

Vi erbjuder dig en utbildningsanställning vilket innebär att du studerar till barnmorska med bibehållen grundlön och får en anställning på namngiven arbetsplats där du sedan arbetar som färdig barnmorska efter avslutad utbildning.

En utbildningsanställning kan beviljas för studietakt på hel- eller halvfart. Som studieform innefattas även distansutbildning.

Kvalifikationer

För att söka utbildningsanställning krävs att du är legitimerad sjuksköterska med minst två års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska. Dessutom krävs att du blir antagen till utbildningen på ett lärosäte.

Du ska kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, ha lätt för att samarbeta och god förmåga att arbeta i team. Dessutom ska ditt bemötande av patienter och kollegor vara professionellt.

För mer information om utbildningsanställningar kontakta HR-avdelningen, se kontaktuppgifter nedan.

Du som är intresserad måste själv söka till specialistutbildning med berörd inriktning till aktuellt universitet/högskola. Du anmäler dig/söker utbildningen på www.antagning.se

OBSERVERA att de flesta lärosäten har anmälningsperiod 15 augusti - 15 september vad gäller specialistsjuksköterskeprogrammen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Vårterminen 2023
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1100
Kontakt Åsa Daugaard, HR-specialist, 073-3875503
Facklig företrädare För uppgift till facklig företrädare, kontakta , 035-131000(vxl)
Publicerat 2022-08-18
Sista ansökningsdag 2022-09-22

Sök tjänsten