Direkt till innehållet

Slöjdare sökes till popup-butiken Made in Halland

Ta chansen att visa ditt hantverk för en stor publik! I försäljningsmontern Made in Halland på vävmässan VÄV2022 presenterar vi 12 företag. Är du en av dem som vill vara med?

Publicerad: 2022-06-27 Senast ändrad:

Kollage med slöjdade föremål.

Made in Halland är en popup-butik för dig som vill dela en monter för försäljning på vävmässan VÄV2022 med andra slöjd- och konsthantverksföretagare. Dina hantverksprodukter behöver inte ha anknytning till vävning. Tillsammans synliggör vi slöjdens och konsthantverkets bredd och styrkan i att verka gemensamt.

Du som är företagare inom slöjd och konsthantverk och verksam i Halland kan ansöka om att vara med i popup-butiken. En jury gör urvalet.

Vävmässan VÄV2022 går av stapeln den 22–24 september på Halmstad Arena. Det är ett stort internationellt arrangemang som hålls vart tredje år och besöks av runt 8 000–10 000 personer. På mässan står hållbarhet, görande och inspiration i centrum.

Läs mer om utlysningen

Läs mer och ansök senast den 8 augusti

Kontakt

Har du frågor eller funderingar kontakta Veronica Olofsson, utvecklare i slöjd och konsthantverk, e-post: veronica.olofsson@regionhalland.se