Självprovtagning covid-19 - provsvar försenade

Många provsvar tar nu längre än 3 dygn från provet registrerades på 1177.se. Så fort provet är analyserat kommer svar via 1177.se. Ring ej 1177 eller vårdcentralen - de har inte information om provsvaret.

Om du väntar på provsvar - så kan du göra

Direkt till innehållet

Utbilda dig i underbar miljö

Region Hallands två folkhögskolor, Katrineberg i Vessigebro och Löftadalen i Åsa, har förutom allmänna kurser, ett stort utbud av estetiska utbildningar: Bild och konst, dans, film, keramik, musikal, musikproduktion, singer/songwriter och skådespeleri.

Utbildningarna på våra folkhögskolor är inte bara för unga utan passar alla som vill fylla på sina kunskaper, skaffa sig behörighet för fortsatta studier  eller utveckla sin kreativitet i fantastiska miljöer och tillsammans med andra som har samma drömmar.

Löftadalens folkhögskola

Löftadalen, som ligger precis vid havet  mellan Göteborg och Varberg, kan du komplettera dina grundskole- och/eller gymnasiestudier, eller utveckla dina estetiska sidor inom bild och konst, keramik, dans, musikal, musikproduktion och singer/songwriter. Ansök senast 19 maj!

Katrinebergs folkhögskola

Till Katrineberg, som ligger naturskönt utanför Falkenberg, är det hög tid att söka om du redan i höst vill vill läsa in behörighet till gymnasiet/högskolan eller är intresserad av film, skådespeleri, konst, friskvård och hälsa. Det finns mycket att välja på – sök nu! Sista ansökningsdagen till de flesta kurserna är 26 april (Filmlinjen 10 maj).

Hallands konstskola

Hallands Konstskola som ligger i Halmstad (men drivs av Katrinebergs folkhögskola) utgår undervisningen från deltagarnas förmågor och intressen. Studierna ger goda förutsättningar för såväl vidareutbildning som arbetsliv. Sista ansökningsdag till konstskolan är 10 maj.

 

Publicerad: 2019-04-14

Senast ändrad: