Direkt till innehållet
Om oss

Hos oss är du alltid välkommen! Tillsammans hjälper vi dig till ett friskare liv genom hela livet. Vi vill finnas nära dig där du är, och finns därför på 24 platser i hela Halland. Du kan dessutom få vård och hjälp via chatten oavsett vart du befinner dig. Vi har allt från BVC, läkarmotttagning, sköterskemottagning rehab, provtagning, psykologer till äldremottagning hos oss.

Vårt utbud

På våra vårdcentraler arbetar många olika yrkesgrupper tillsammans för att hjälpa dig med de vanligaste sjukdomar, kroniska åkommor, psykisk ohälsa och olika skador. Här kan du läsa mer om vad du kan få hjälp med hos oss.

Distriktssköterska/sjuksköterska

Våra distriktssköterskor är specialistutbildade sjuksköterskor som hjälper dig med bland annat sårvård, vaccinationer och rådgivning.

Läs mer om distriktssköterskemottagningen.

Distriktsläkare

Våra distriktsläkare är specialister i allmänmedicin. De har en bred kompetens för att utreda och behandla de vanligaste sjukdomarna i alla åldersgrupper.

Läs mer om distriktsläkaremottagningen.

Barnhälsovård

På Barnavårdscentralen (BVC) välkomnar vi familjer med barn i åldrarna 0-6 år. Tillsammans med dig ser vi till att ditt barn får den hälsovård som behövs för att utvecklas, växa och må bra.

Läs mer om BVC.

Rehab

Hos oss finns flera yrkesgrupper som undersöker, bedömer och behandlar smärta, skador och stelhet i kroppens olika delar.

Läs mer om rehabmottagningen.

Hjälp med psykisk ohälsa

Våra psykologer och kuratorer hjälper dig att bearbeta och behandla ångest, nedstämdhet, stress eller annan psykisk ohälsa.

Läs mer om psykisk ohälsa.

Äldremottagning

Äldremottagningen vänder sig till dig som är 75 år eller äldre och har ett flertal hälsobesvär.
Vi erbjuder råd och stöd i hälsofrågor och hjälper dig att hitta rätt vård och behandling utifrån dina behov.

Läs mer om äldremottagningen.

Provtagning

På vårdcentralen tas och analyseras olika prover som behövs i samband med läkarbesök eller som uppföljning av din sjukdom.

Läs mer om provtagning.