Direkt till innehållet

Semestervikarierande Arbetsterapeut till Rehabiliteringskliniken Halmstad

Ort: Halmstad

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning, 12/6-31/8 eller enligt överenskommelse. Timanställning under våren är möjlig

Publicerad: 2022-12-30

Sista ansökningsdag: 2023-01-29

Sök tjänsten

Söker du efter ett varierande och utvecklande arbete i en härlig kollegial gemenskap? Vill du vara med och göra skillnad varje dag? Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta på akutvårdsavdelning på sjukhuset i Halmstad. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är patientarbete med bedömningar, rehabiliteringsinsatser baserat på patientens behov och ofta överrapportering till nästa vårdnivå. För att du som ny medarbetare hos oss ska känna dig trygg i dina arbetsuppgifter så kommer du få en bra introduktion anpassad till dina tidigare erfarenheter.

Du stöttas av erfarna kollegor inom olika områden som kan handleda dig i din roll. I det dagliga arbetet kommer du samverka med kollegor med olika kompetenser i team både på avdelning och mottagning.

Om arbetsplatsen

På Rehabiliteringskliniken i Halland arbetar idag ca 280 medarbetare. Här finns arbetsterapeuter, dietister, kuratorer, logopeder, psykologer, fysioterapeuter och undersköterskor. Alla professioner verkar i ett nära samarbete med alla kliniker som bedriver patientverksamhet.

På arbetsterapin och sjukgymnastiken på Halmstad sjukhus är vi idag cirka trettio medarbetare, varav två är rehab-assistenter, åtta arbetsterapeuter, arton fysioterapeuter och en avdelningschef.

Vi erbjuder en arbetsplats med en inkluderande, öppen och trivsam atmosfär. Här finns goda förutsättningar för kompetensutveckling, ett närvarande och engagerat ledarskap och en trevlig arbetsmiljö. Vi har ett aktivt utvecklingsarbete där vi bland annat tar fram digitala lösningar för ökad tillgänglighet, kvalitet och effektivitet inom våra arbetsområden.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet men välkomnar även dig som är helt ny i yrket. Vi tror att du som söker har ett intresse för att arbeta i nära samverkan i team. Du är flexibel, självständig och ansvarstagande. Som medarbetare är du nyfiken och vill ta dig an arbetsuppgifter med intresse och engagemang. Vi månar om att ha rätt person på rätt plats och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer kan komma att göras löpande så vänta inte med att söka.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kolla gärna in Hallands sjukhus Instagram här 

Vårt erbjudande

På rehabiliteringskliniken finns:

  • Stimulerande arbetsuppgifter i nära samarbete med kollegor och team
  • Trivsam arbetsmiljö i en härlig gemenskap
  • Stöttning och handledning av erfarna kollegor
  • Möjligheter till kompetensutveckling
  • Ett närvarande och engagerat ledarskap

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön/ Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 12/6-31/8 eller enligt överenskommelse. Timanställning under våren är möjlig
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1779
Kontakt Ulrika Bergdahl, Avdelningschef, 0761-456561
Facklig företrädare Inger Johansson, Sveriges Arbetsterapeuter, 035-174584
Publicerat 2022-12-30
Sista ansökningsdag 2023-01-29

Sök tjänsten