Direkt till innehållet

Semestervikarierande undersköterska sökes till Kvinnohälsovården

Ort: Falkenberg/ Varberg

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning, 75-80 % V.25-V.33

Publicerad: 2023-01-23

Sista ansökningsdag: 2023-02-08

Sök tjänsten

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som under sommaren vill arbeta tillsammans med oss på Kvinnohälsovården i Falkenberg/Varberg under v.25-33.

Som undersköterska på mottagningen arbetar du med venprovtagning, läkarmottagning, reception, blodtrycksmottagning samt andra arbetsuppgifter som undersköterska på mottagning. Det kan även ingå andra arbetsuppgifter som uppackning av förråd, tvätt och liknande.

Om arbetsplatsen

Kvinnohälsovården ingår i verksamhetsområdet Kvinnohälsovård och ungdomsmottagningar Halland och har utbudspunkter i samtliga Hallands kommuner. På mottagningen arbetar specialistläkare, barnmorskor, undersköterskor samt sekreterare i team. KHV har ett nära samarbete med kvinnosjukvården vid Hallands sjukhus. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är färdigutbildad undersköterska eller är sjuksköterskestudent med avklarad termin 3. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på mottagning men det är inget krav. Du behöver ha erfarenhet av venprovtagningar.

Vi ser att du är positiv och flexibel och vill ge våra patienter bästa service. Du har ett stort intresse av att arbeta med gravida. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har en väl utvecklad samarbetsförmåga, men du har även en god förmåga att arbeta självständigt.

För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter/kunder och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde V. 25
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-80 % V.25-V.33
Ort Falkenberg/ Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/76
Kontakt Lise-Lotte Havasi, Avdelningschef, 0738510622
Facklig företrädare Inger Karlsson, Kommunal, 0346-56304
Publicerat 2023-01-23
Sista ansökningsdag 2023-02-08

Sök tjänsten