Direkt till innehållet

Underläkare sommarvikariat 2024, Hallands sjukhus

Ort: Halmstad, Kungsbacka & Varberg

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning, 100%

Publicerad: 2023-10-19

Sista ansökningsdag: 2024-03-31

Sök tjänsten

På Hallands sjukhus är vi stolta över att våra sjukhus i Varberg och Halmstad hamnar på första respektive andra plats i SYLF:s årliga AT-ranking 2023. De läkare som genomför sin allmäntjänstgöring hos oss är mest nöjda i hela landet. Nu söker vi dig som vill jobba hos oss under semesterperioden – kanske blir det början på en längre yrkesbana som läkare inom Hallands sjukhus?

Om tjänsten

Vi erbjuder ett inspirerande och utvecklande arbete i multiprofessionella team på våra kliniker. Som underläkare kommer du att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter samt utföra annat sedvanligt avdelningsarbete såsom rondning och in- och utskrivningar. Du kan även vara med och assistera vid operationer och undersökningar.

Vilka är vi?

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar kontinuerligt med ständiga förbättringar.

Vem är du?

Vi söker dig som har slutfört 9 terminer på läkarutbildningen med godkända resultat. Du har goda språkkunskaper i svenska motsvarande C 1-nivå. Vi ser att du är en person som har lätt för att kommunicera och skapa bra möten med både patienter och arbetskamrater. Du bidrar med engagemang och arbetsglädje och vill vara med och utveckla verksamheten för att ge bästa möjliga vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om din ansökan

Vi vill att din ansökan består av ett personligt brev, CV, betygsutdrag samt minst 2 referenser.

I ansökningsförfarandet kommer du att kunna ange vilka områden du är intresserad av att jobba inom samt vilken ort du önskar arbeta i. Din ansökan kommer sedan läggas i en bank som rekryterande chefer kommer att ha tillgång till inför sommaren 2024.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad, Kungsbacka & Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1221
Kontakt Julia Szin, HR-partner, 070-1988864 Jessica Fällhed, HR-partner, 070-8109873
Facklig företrädare Kontakta HR-partner, uppgifter ovan, .
Publicerat 2023-10-19
Sista ansökningsdag 2024-03-31

Sök tjänsten