Direkt till innehållet

Skötare/undersköterska till avd. 25 BUP

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-11-25

Sista ansökningsdag: 2022-12-11

Sök tjänsten

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete, där du arbetar i nära samarbete med olika professioner på BUP.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med barn/ungdomar och familjer sett ur ett barnpsykiatriskt perspektiv. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av vanligt förekommande skötaruppgifter inom psykiatri exempelvis daglig omvårdnad, aktiviteter/social träning, patientsamtal, anhörigsamtal samt dokumentation i VAS (Region Hallands datajournalsystem). Ditt arbete anpassas efter varje patients unika behov, som kan variera under behandlingstiden. Du kommer arbeta i ett team med erfarna kollegor.

Arbetstid: dag, kväll och helg.

Om arbetsplatsen

Barn- och ungdomspsykiatriska heldygnsvården i Halmstad är Hallands vårdavdelning för unga patienter mellan 0 och 18 år med psykisk ohälsa. Det är en välfungerande avdelning som drivs av fantastisk personal där alla är delaktiga utifrån sina förutsättningar för att utföra ett svårt men oerhört givande jobb. Vi jobbar som ett lag där varje spelare är lika viktig och har en viktig funktion. Här samarbetar vi oavsett profession, hjälper varandra, har rak kommunikation och en positiv inställning. Avdelningen har deltagit i ett nationellt förbättringsarbete sju år i rad, därav är den förbättringsmetodik som används ett väletablerat arbetssätt. Avdelningen satsar på kontinuerlig utbildning av all personal, dels för att säkra god och säker vård samt för att bibehålla en stimulerande arbetsmiljö.

Visionen för avdelning 25 är att all personal ska känna sig delaktig i att kunna förändra och förbättra sin arbetsmiljö samt utveckla verksamheten. De hinder som kan uppstå i en verksamhet avslöjar endast att det finns förbättringsmöjligheter, något vi gör tillsammans. Som ett resultat är vi en levande avdelning som hela tiden strävar efter god arbetsmiljö och att vi ger patienten och dess närstående den bästa slutenvården.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullgjort skötarutbildning (Omvårdnadsprogrammet eller Vård- och omsorgsprogrammet alternativt äldre program) med lägst betyg Godkänd i samtliga kurser. Meriterande om du även har erfarenhet av arbete med barn/ungdomar och deras föräldrar.  Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav för tjänsten. Då arbetet innebär en hel del journalföring är det viktigt att du har god datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1645
Kontakt Jennie Kihlman, Avdelningschef, 035-131773
Facklig företrädare Charlotte Karlsson, Komunal, 035-131000(vxl)
Publicerat 2022-11-25
Sista ansökningsdag 2022-12-11

Sök tjänsten