Direkt till innehållet

Medicinsk sekreterare till Ögonmottagningen, Kungsbacka

Ort: Kungsbacka

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2023-03-24

Sista ansökningsdag: 2023-04-16

Sök tjänsten

Vill du bli en av oss på Ögonmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka? Vi är 20 medarbetare, bestående av medicinska sekreterare, ögonsjuksköterskor, optiker, undersköterskor och specialistläkare. Hos oss arbetar du tillsammans med alla yrkesgrupper och är en viktig del i vårt teamarbete.   

Vi arbetar ständigt med förbättringsarbeten och kvalitetsutveckling, allt med patienten i fokus. Vår mottagning kännetecknas av att vi har ett brinnande engagemang för vår specialitet. Alla har en hög ambitionsnivå och varje medarbetare är en viktig länk i det dagliga arbetet. Pga. en av åra medicinska sekreterare har fått nytt uppdrag söker vi nu en ny medarbetare till en trivsam arbetsplats där vi värdesätter humor och glädje.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder våra medicinska sekreterare varierade administrativa arbetsuppgifter såsom journaldokumentation, statistik, telefon, bokning, webbtidbok och posthantering. Du kommer även att vara delaktig i utvecklings/förbättringsarbeten.  

Hallands sjukhus är i en pågående och omfattande kompetensomställning av alla medicinska sekreterare där vi startade i höstas. Syftet med detta arbete är att öka kompetensen för våra medarbetare i den digitala omställningen. 

Vi finns på 5 minuters promenadavstånd från Kungsbacka station som har täta förbindelser med både Göteborg och Varberg. Gratis parkering i anslutning till arbetsplatsen finns.

Kvalifikationer

Du har dokumenterad utbildning i vårddokumentation/medicinsk sekreterarutbildning med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Som medicinsk sekreterare kommer din kompetens att vara värdefull i samarbete med övriga medarbetare på mottagningen. Vi har alltid patienten i fokus. Du har en känsla för service, är flexibel och har en god förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och har en god förmåga att samverka och skapa nätverk. För att trivas hos oss är det viktigt att du vill delta i det dagliga arbetet och vara med och skapa en arbetsmiljö där vi inspirerar och inkluderar varandra. Du är nytänkande och har en vilja att skapa välfungerande arbetssätt med patienten i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/441
Kontakt Linda Ahlberg, TF Avdelningschef, 0702-138326
Facklig företrädare Louise Johansson, Vision, 0300-6515
Publicerat 2023-03-24
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Sök tjänsten