Direkt till innehållet

Semestervikariat till vår provtagning i Falkenberg sommaren 2023

Ort: Falkenberg

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning, 85%

Publicerad: 2023-03-24

Sista ansökningsdag: 2023-04-09

Sök tjänsten

Om arbetet

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är på ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

Vi söker nu en semestervikarie till vår provtagningsenhet. Du kommer att arbeta med provtagning av patienter vid Klinisk kemi och transfusionsmedicin Halland, med placering i Falkenberg. Våra verksamheter inom Medicinsk diagnostik är ständigt under utveckling, vilket gör det både intressant och utmanande att arbeta hos oss.

Om arbetsplatsen

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Området Medicinsk diagnostik består av Röntgen, Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Klinisk mikrobiologi och vårdhygien och Klinisk patologi och cytologi. Vi har verksamhet vid Hallands sjukhus i Halmstad, Varberg, Kungsbacka och Falkenberg.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller undersköterska och vill arbeta hos oss under sommaren 2023. Erfarenhet från omvårdnadsarbete och provtagning är meriterande. Du som är under pågående vårdutbildning har även du möjlighet att söka sommarvikariatet. Arbetet hos oss innebär att du kommer att arbeta självständigt men också vara en del av ett team. Det är därför viktigt att du har god samarbetsförmåga och att du är kvalitetsmedveten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet då arbetet innebär nära patientkontakt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 85%
Ort Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/445
Kontakt Nina Gillemo-Andersson, Avdelningschef, 035-131806
Facklig företrädare Åsa Bengtsson, Kommunal, 0346-56082
Publicerat 2023-03-24
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Sök tjänsten