Direkt till innehållet

Sjuksköterska till preoperativa enheten operation i Halmstad

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2024-03-25

Sista ansökningsdag: 2024-04-14

Sök tjänsten

Är du utbildad sjuksköterska och har några års erfarenhet av yrket? Är du intresserad av att arbeta dagtid på en preoperativ enhet? Vi söker dig!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en sjuksköterska till operation med placering på vår preoperativa enhet. På den preoperativa enheten, förbereder vi patienter i alla åldrar med bland annat medicinering, anläggande av PVK och assistera narkosläkare vid anläggande av blockader Här möter du patienter som behöver tryggande samtal och information inför operation.

Du samverkar med läkare och sköterskor på operation, uppvakningsenheten samt operationskoordinatorerna på mottagningarna. Den preoperativa verksamheten är under ständig utveckling tillsammans med alla opererande kliniker på Hallands sjukhus.

Tjänsten är förlagd dagtid.

Om arbetsplatsen

Preoperativa enheten är en liten personalgrupp som består av sjuksköterskor och undersköterskor som jobbar tätt ihop med patienten i centrum.

Enheten ingår i Operations- och intensivvårdskliniken som är en av sjukhusets största enheter och har ca 200 medarbetare. Till kliniken hör operation som har 11 salar och uppvakningsenhet samt intensivvårdsavdelning med 8 vårdplatser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Du har lätt för att samarbeta, har flexibilitet att ändra planering och arbetsuppgifter utifrån patientens och verksamhetens behov.

För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter/kunder och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift. Övriga språkkunskaper ses som meriterande.

För att lyckas i rollen som sjuksköterska på den preoperativa enheten krävs det att du är stabil i din yrkesprofession men också som person. Här möter du dagligen patienter och anhöriga som bär på många frågor inför sina operationer och du behöver vara deras trygga punkt. Du är bra på att kommunicera med människor och lyckas nå fram med viktig information oavsett situation. Det är viktigt för oss att du sätter bemötandet i högsta fokus eftersom du här möter människor med olika bakgrund och förutsättningar. I ditt arbete möter du många oroliga barn, det är därför meriterande om du tidigare arbetat med barn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Våra erbjudanden

Förmåner
För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Basår 
Hallands sjukhus erbjuder dig som nyutexaminerad sjuksköterska med högst sex månaders erfarenhet ett basår under ditt första år på sjukhuset. 

Under året får du bland annat: 

  • Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde.
  • Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll.
  • Erfarenhetsutbyte med andra nyexaminerade sjuksköterskor.
  • Möjligheten att göra studiebesök på andra enheter. 

Du kommer att få ta del av utbildningstillfällen som är anpassade efter ditt uppdrag som sjuksköterska, Hallands sjukhus i stort och hur du som medarbetare kan utvecklas med oss. Utbildningarna bygger på de sex grunduppdragen för en sjuksköterska och berör ämnen som patientsäkerhet, teamarbete och balans i arbetslivet. 

Här kan du läsa mer om Region Hallands basår.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/378
Kontakt Mikael Joelsson, Biträdande avdelningschef, 079-0603318
Facklig företrädare Helen Mårtensson, Vårdförbundet, 035-131000(vxl)
Maria Strand, Vårdförbundet, 031-131000(vxl)
Publicerat 2024-03-25
Sista ansökningsdag 2024-04-14

Sök tjänsten