Direkt till innehållet

Ställ ut eller medverka på bokmässan

Författare, förlag och litterära sällskap med anknytning till Halland kan anmäla sitt intresse till att medverka på Halländsk bokmässa.

Halländsk bokmässa 2022 går av stapeln på Forum i Hyltebruk lördagen den 26 november. Mässan öppnar klockan 11.00 och stänger klockan 16.00.

Anmälan till bokmässan är öppen 30 mars till 1 juni

Anmälan för medverkande till Halländsk bokmässa 2022 öppnar den 30 mars. Sista anmälningsdag är 1 juni. Därefter gör arrangörsgruppen ett urval och du som har ansökt får besked om möjlighet till medverkan innan midsommar.

Deltagande är kostnadsfritt både för utställare och för publik.

Halländsk bokmässa är ett samarbete mellan Hallands författarsällskap, folkbiblioteken i de halländska kommunerna och Kultur i Halland.

Välkommen till Halländsk bokmässa - en spännande dag i litteraturens tecken!

Kontakt

Christine Karlsson, litteraturproducent, e-post: christine.karlsson@regionhalland.se

Christine Karlsson

Kulturproducent