Webbplatser

Webbplatser ikon

SPOK Halland

Är du slöjdföretagare och söker uppdrag? Vill du nätverka med andra formgivare? Vill du hitta ett formgivande- eller tillverkande företag att samarbeta med? Då kan SPOK Hallands kostnadsfria tjänster och träffar vara något för dig!

SPOK Halland drivs av Region Halland i samarbete med Falkenbergs kommun genom Rian. Syftet med satsningen är att stärka det kreativa näringslivet, bevara och tradera kunskap, och skapa förutsättningar för hållbar utveckling.

Kollage med föremål i olika material och en industrilokal.

SPOK, samtida produktion och konsumtion, är en nationell plattform som samlar och sprider kunskap om lokala tillverkningsmöjligheter för att bidra till en långsiktigt hållbar utveckling. SPOK Halland vill förenkla för formgivare och designer att hitta lokala tillverkningsmöjligheter. Tillverkande företag presenteras på webbplatsen s-p-o-k.se där formgivare och designer kan söka nya material och samarbetspartner.

SPOK listar tillverkare som vill och kan ta uppdrag för att tillverka prototyper eller mindre serier av produkter för formgivande företag. Det kan vara alla sorters tillverkning, allt från slöjdare till större industrier, och det kan vara tillverkning i alla material, även nyutvecklade sådana.

Det är kostnadsfritt både för tillverkare och för formgivare och designer att använda tjänsten.

Läs mer om SPOK och sök tillverkare på s-p-o-k.se Länk till annan webbplats.

Följ @s_p_o_k_halland på Instagram Länk till annan webbplats.

Två män och en kvinna står i en verkstad och tittar på delar en stol och papper, över bilden ligger texten "S-P-O-K Halland".

Senast ändrad: