Musik

Alla hallänningar – från den yngste till den äldste - ska ha tillgång till musik och musikupplevelser inom musikens alla områden och genrer.

Kultur i Halland arbetar aktivt för att utveckla musiklivet, initiera samarbeten och bygga grunder för musikaliska scener i Halland. Detta sker genom främjande verksamhet på olika sätt. I nära samarbete med Hallands arrangörer och kommuner bidrar vi med kunskap, kontakter, erfarenheter och professionella produktioner. Om du har frågor om hur vi kan vara en hjälp för din verksamhet, vänligen kontakta oss.

Foto: Roine Lundström

Inom vissa områden erbjuder vi ett fast subventionerat utbud. För mer info om detta utbud, följ länkarna nedan.

Till vårt utbud för barn och unga >>

Till vårt utbud av konstmusik >>

Våra konsertserier

STUDIO:

STUDIO är ett samarbete mellan Kultur i Halland och Hallands kommuner med syfte att visa musik som inte syns i det ordinarie konsertutbudet inom folk- & världsmusik, jazz och pop. Läs mer om STUDIO:

INES

INES-serien syftar till att lyfta och visa den samtida improviserade elektroniska musiken och är ett samarbete mellan Kultur i Halland och LJ-Records. Läs mer om INES-serien

STORM

Konsertserien STORM har som syfte att i samarbete med kommuner och arrangörsföreningar utveckla och komplettera Hallands konstmusikscen. Läs mer om STORM